Hvis du vil beholde dit gulv pænt og slidstærkt, er det vigtigt at du vedligeholder dit gulv i tide med en let afslibning samt efterbehandling.

Vores ønske er, at du får det mest tilfredsstillende resultat, og vi starter altid med at give dig god rådgivning. Vi beslutter sammen med dig, om dit gulv trænger til en fuld afslibning eller om du kan vælge en let afslibning, som også vil være mere skånsom for dit gulv.

Let afslibning vil i de fleste tilfælde ikke kunne fjerne store farveforskelle, eller hvis gulvets overflade er meget beskidt. Det kan være svært at vide, hvornår dit gulv kan blive pænt, uden at skulle fuld afslibe, derfor står vi selvfølgelig klar til rådgive og vejlede dig.

 

Altid garant for flotte gulve

Uanset, om du har et gulv der er sæbebehandlet, oliebehandlet eller lakeret, er en let afslibning, en noget billigere løsning, og kan lade sig gøre, hvis der er tale om overfladeridser, der ikke er slidt igennem den eksisterende behandling. Ved let slibning, kan man dog ikke skifte behandlingsmetode. 

Hos Pro Gulvafslibning garanterer vi et godt og professionelt arbejde, og kører ikke før du er tilfreds med resultatet. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Før/efter behandling med hvid lud og sæbe
Før/efter behandling med hvid lud og sæbe

Før/efter behandling med hvid lud og sæbe