Vi udfører alle former for afslibning af trægulve. 

Hos Pro Gulvafslibning bruger vi maskiner der støv reducerer, det betyder at vores medarbejdere kan arbejde i et sundt og støvfrit miljø.

For dig har det den fordel at du ikke skal dække hele huset af, du skal kun rydde gulvet, i de rum der bliver afslebet.

I samarbejde med dig, vil vi altid finde den rette behandling efter dine behov og smag.

Når dit gulv skal friskes op, så er den mest almindelige løsning en gulvafslibning. Der er sjældent brug for at høvle gulvet. Når vi sliber dit gulv, sliber vi cirka en millimeter af gulvet, hvilket ikke er meget, dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Vi behandler dit gulv helt efter dine ønsker, enten med lak, lud, olie eller sæbe.

Der er fordele og ulemper ved alle slags behandlinger, men vi er altid klar med gode råd, og til at finde den helt rigtige løsning for dig og dit gulv. 

Ved en fuld afslibning af dit gulv, starter vi med at slibe den tidligere behandling væk, og rette de ujævnheder der måtte være, og dermed gøre gulvets overflade ensartet at se på.

Efterfølgende sliber vi kanterne og slutter af med at finslibe og pudse, så gulvet får en glat og pæn overflade.

Til sidst vil vi behandle dit gulv efter dit ønske. Vi rådgiver dig naturligvis, om de forskellige muligheder du har, på lige netop dit gulv.
 

Efterbehandling

Vi tilbyder følgende behandlinger

  • Sæbebehandling
  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Lakering
  • eller en kombination af flere behandlinger

Har du andre ønsker, er vi klar til en snak om den bedste løsning. Kontakt os for i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.