Professionel gulvafslibning i Herning og omegn

Trænger dit trægulv til nyt liv? Så lad Pro Gulvafslibning hjælpe dig!

Vi er et stærkt team af kompetente medarbejdere, som tilbyder professionelt gulvafslibning af høj kvalitet i Herning og omegn.

Hos Pro Gulvafslibning har vi sammenlagt over 30 års erfaring og dette betyder at vi har slebet rigtig mange gulve i årenes løb. Vi stopper først arbejdet, når du er helt tilfreds og dit gulv står som nyt. Se et udvalg af vores arbejde i vores galleri og bliv inspireret til dit næste projekt.

Vi har kontor i Herning og Århus, men kommer dagligt rundt i det midt- og østjyske. Hos Pro Gulvafslibning udfører vi:

Få et gratis tilbud på dit næste projekt

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller hvis du ønsker personlig rådgivning omkring gulvafslibning. Her har du mulighed for at høre mere om dine muligheder. Hos Pro Gulvafslibning er ingen opgaver for små og vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder.

Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvilken type gulvafslibning, der passer til dit behov. I den forbindelse anbefaler vi at besigtige dit gulv først, før vi går i gang.

Hos Pro Gulvafslibning er dit trægulv altid i trygge hænder. Ring eller skriv til os for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag. Du er også meget velkommen til at følge med i vores arbejde på Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig!